Αρχική Σελίδα

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Ποιοτικός έλεγχος

Εκτιμώ πραγματικά τον τρόπο που άνθρωποι λύνετε το πρόβλημα πέρα από την επικοινωνία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καλή υπηρεσία στον πελάτη. Και πολύ γρήγορα.

—— Rohit Raj Hasija

Έχουμε πάρει τη σπείρα χάλυβα από άλλη επιχείρηση, αλλά ο τρόπος υποχρέωσης να λύσει το πρόβλημα με τέτοιες αναλυτικές πληροφορίες της ομάδας MINTO είναι πραγματικά αξιόλογος.

—— Imperial Electric Company

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Εξασφάλιση ποιότητας:


1. Η ποιότητα είναι η ζωή, το καλύτερο τύχης είναι βέβαιο στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που είναι ο αποτελεσματικότερος πωλητής.
2. Το καλύτερο τύχης ξέρει καλά για το πώς να διαχειριστεί όλους τους καλούς κινεζικούς μύλους. Έχουμε ενισχύσει τις καλές σχέσεις με πολλές μεγάλες και τους μύλους μέσος-κλίμακας που έχουν προωθήσει τη διαχείριση και την τεχνολογία παραγωγής και συνεχίζονται επίσης στις τεχνικές καινοτομίες., έχουμε επίσης το νέο βιομηχανικό εξοπλισμό αυτοματοποίησης, και βελτιστοποιούμε βαθμιαία την κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής.
3. Το καλύτερο τύχης με τη μεγάλη αξιόπιστη εξεταστική επιχείρηση που έχει προωθήσει τους εξοπλισμούς ποιοτικής δοκιμής για να σιγουρευτεί τα ποιοτικά πρότυπα.

 

QC διαδικασία:

 

Εξοπλισμένη με την κοπή λέιζερ, CNC η κουρά, CNC punching, CNC που κάμπτουν, αυτόματος που καρφώνουν, αυτόματος συγκόλληση, αυτόματος που ψεκάζουν, που σχεδιάζουν, που γυαλίζουν, εκτύπωση οθόνης μεταξιού, συνέλευση και άλλος μεγάλος εργαστήριο, έχουν όλα τα είδη προηγμένου εξοπλισμού δοκιμής, τέλεια μέσα ανίχνευσης.
Η σκληρή δουλειά QC μας του υπαλλήλου ομάδων εξασφάλισε τη σταθερή ποιότητα.
Καλά έμπειρος στην παροχή της παραγωγής για το σχέδιο συνήθειας και τη διαταγή cOem.

 

Το διοικούμενο στο εσωτερικό τμήμα Q/A με την ομάδα των επιθεωρητών συγκόλλησης και επεξεργασίας μαζί με το θεοδόλιχο/ο συνολικός σταθμός και ο πιό πρόσφατος τρισδιάστατος εξοπλισμός διαμόρφωσης και έρευνας για την επιθεώρηση καθορισμού και ακτίνας X και την υπερηχητική επιθεώρηση δίνουν στους πελάτες μας κάθε εμπιστοσύνη με κατάλληλος-επάνω στην περιοχή. Η δυνατότητα προσαρμόζει επίσης το NDT των συγκολλήσεων, της επιθεώρησης ζωγραφικής, της ανέγερσης περιοχών και των ερευνών.

 

Επίσης, έχουμε έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών επαγγελματιών που κάνουν και που εκτελούν τα ακριβή πρότυπα για την ποιότητα των προϊόντων. Το εργοστάσιό μας έχει τον περιεκτικό εξοπλισμό ποιοτικής δοκιμής και την επαγγελματική ποιοτική έκθεση για να ικανοποιήσει την απαίτηση των ourcustomers. Επενδύουμε τα μέρη των εργαστηριακών εγκαταστάσεων για την ανάλυση παραγωγής.

 

Εξοπλισμός δοκιμής:

 

Η μέτρηση πάχους επιστρώματος, δοκιμή σκληρότητας, υγρή δοκιμή αντίστασης θερμότητας, ορατή spectrophotometer δοκιμή είναι και ούτω καθεξής πραγματοποιεί αυστηρά για την εξασφάλιση ποιότητας. Σημαντικός προέρχεται από υψηλό - η ποιότητα είναι πάντα η πεποίθησή μας.

 

Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD. Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Πιστοποιήσεις
 • Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

  Πρότυπο:Test Report

  Αριθμός:SHIN1705028931ML

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-05-24

  Πεδίο εφαρμογής / Range:ALLOY COATED STEEL

  Που εκδίδονται από:SGS

 • Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

  Πρότυπο:Test Report

  Αριθμός:SHIN1703017168ML

  Ημερομηνία Έκδοσης:2017-04-07

  Πεδίο εφαρμογής / Range:0.3MM ALLOY COATED STEEL

  Που εκδίδονται από:sgs

Στοιχεία επικοινωνίας
Changshu Minto Imp and Exp CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Τηλ.:: 86-512-82363667

Φαξ: 86-512-82363669

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)